BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

The Next Steps.....

My photo
Jeiju Island, Seoul, South Korea
'Masih Berusaha Untuk Terus Hidup'

Pages

Sunday, July 26, 2009

KELEBIHAN

KALAU

TAKDE KEKASIH

Cute Monkey Pictures, Images and Photos


  • Masa akan lebih jimat.Takde buang masa menunggu diorang yang selalu mungkir janji bila dating..sampai lewat



  • Tidur pun akan lebih lena,pasal tak payah nak fikir atau terkenang - kenang tentang kekasih korang yang sememangnya tak wujud tu.



  • Korang takdelah risau sangat tentang henpon berbunyi,lagi - lagi kalau miscall sampai berpuluh kali.



  • Kalau korang tu tak cantik atau tak hensem,tak payag la risau sangat nak bermekap atau menghensemkan muka.



  • Boleh la pegi makan kat mana-mana gerai,kalau ada kekasih asyik makan kat restoran yang sama je.



  • Tak payah lagi susah nak gaduh pasal tak balas SMS.



  • Boleh cakap dengan mana-mana lelaki/perempuan,takde orang nak jelous atau nak marah.



  • Takde lagi nasihat yang menyakitkan telinga.



  • Boleh pergi ke mana - mana sahaja yang kita nak dengan sesiapa pun yang kita nak.



  • Tak perlu dengar lawak bodoh lagi.



  • Kalau keluar makan tak perlu fikir sama ada duet kita kopak atau duet dia yang kopak.



  • Banyak masa free untuk lakukan aktiviti yang kita suka contohnye shopping daripada kene mengadap muke kekasih kita 24 jam.



  • Tak perlu fikir nak beli hadiah apa bila tiba hari jadi kekasih atau tiba hari kekasih.


Kadang - kadang bila ada kekasih macam - macam risiko yang perlu kita tanggung. Dari satu side kalau takde kekassih lagi best. Walaupun korang mungkin tak boleh menerima hakikat itu. Korang perlu tahu apa kelebihan orang yang takde kekasih ni.

1 comments:

pooh--75 said...

Wah.!! Satu peningkatan drastik.. Tapi selalunya kalau kita tak cari,ia akan datang sendiri.So,? mcmn pndngan cikgu soal ini?